Enig idee wie er in het Gartner magic Quadrant staat?

App4Leads (MMIT-platform) staat voor het 2e achtereenvolgende jaar in het Magic Quadrant voor CRM Leadmanagement oplossingen!

screenshot 2 final

Vinger aan de pols: lead aanvoer en opvolging direct zichtbaar

Zodra nieuwe leads in App4leads binnenstromen, en zodra ze worden geopend, of zodra er contact is geweest, een offerte verstuurd, een koop gesloten – worden alle resultaten direct opgeslagen en real time weergegeven in overzichtelijke grafieken. Graaf dieper door eenvoudig te klikken op de diagrammen of bekijk specifieke lead bronnen afzonderlijk. De prestaties per campagne worden inzichtelijker. U weet snel wat werkt en wat niet.

screenshot 3 final

Geen gehoor? Stel zelf reminders in om niets of niemand te vergeten

Het is nu eenmaal een feit, dat hoe sneller u een lead opvolgt, hoe groter de kans op conversie is. Maar als u gewoonweg even niemand te pakken kunt krijgen, is het wel handig meteen een reminder voor die lead aan te maken. Ook dat kan in App4leads. Geen onhandig geschakel tussen programma’s; gewoon alles-in-een. Een prettige gedachte dat er daardoor geen enkele lead van uw bord hoeft te vallen.

screenshot 4 final

Marketing en Sales worden gelukkig met App4leads

Marketing en Sales zijn het wel eens oneens over wat goede leads zijn. App4leads geeft beide partijen de gelegenheid hun gelijk te halen. Marketing maakt door middel van App4leads inzichtelijk welke leads uit welke campagnes voortvloeien. Sales kan door middel van feedback op individuele leads aangeven welke leads echt goed waren. Daar kunnen de marketing inspanningen dan weer op aangepast worden. Iedereen blij!

screenshot 1 final

Lead informatie: alles wat u al weet - en wat u wilt weten - overzichtelijk per lead weergegeven

Alles wat uw lead over zichzelf aan u kwijt wil overzichtelijk op één pagina. Contactgegevens, product van interesse, huidig product, voorkeur voor contactmedium, de targets die u moet halen worden duidelijk weergegeven. Voor wanneer het contact gelegd moet zijn, een offerte verstuurd moet worden of de lead gesloten moet worden. Een helder overzicht van de stappen die doorlopen moeten worden om een deal af te ronden. Wat wil een mens nog meer? Allemaal te vinden op de lead informatie pagina.

© App4Leads

Delen